Slide background

Stolte håndværkere med solid erfaring

Stolte håndværkere med solid erfaring

JD Byggeservice er en moderne tømrervirksomhed med solid erfaring og en lang tradition for veludført kvalitetsarbejde. JD Byggeservice drives af Jørn Dehn og sønnen Jacob, der begge er tømrermestre. Specialerne er tilbygninger, tagentreprise, køkkener, gulve og totalentreprise på nyopførelser. Som stolte håndværkere er vi naturligvis konkurrencedygtige og leverer altid kvalitetsarbejde til aftalt tid.

Dansk håndværk garantiordning

JD Byggeservice er selvfølgelig medlem af Dansk Håndværk Garantiordning. Ved at vælge en håndværker der er medlem hos Dansk Håndværk, er du sikret at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider et økonomisk tab. Håndværkere der er medlem af Dansk Håndværk er altid dækket af Dansk Håndværk Garantiordning.

Et sikkerhedsnet for dig

Garantiordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk et medlem af Dansk Håndværk har udført. Garantiordningen dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig for op til kr. 100.000,00 inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Kontakt os på tlf.: 40 31 11 28

Facebook